//CBS will debut almost all of its autumn shows, including Evil, the week of September 23
cbs will debut almost all of its autumn shows including evil the week of september 23 - CBS will debut almost all of its autumn shows, including Evil, the week of September 23

CBS will debut almost all of its autumn shows, including Evil, the week of September 23

 

 

There are a few constants among the broadcast networks each year: CBS wins the season in number of viewers as it has just done for the eleventh consecutive year – and is usually the first network to lock in its fall launch dates.

After a delay in planning last summer, the network is back in the lead this year, announcing today that its Complete Fall Program will make its debut during the week of September 23, which is the first week of the 2019-2020 television season.

The only three of its fall series not to be broadcast this week – SEAL Team, SWAT and Madam Secretary – will arrive a week later, in the week of September 30.

CBS programming will air on Monday in its entirety on September 23: the comedy return The Neighborhood, followed by the new sitcom Bob Hearts Abishola, drama of the first year All uprisings and returns of dramas Bull.

Tuesday, September 24 will be the return of a trio of dramas: NCIS, FBI and NCIS: New Orleans.

The survivor will have an hour and a half The premiere of the season will take place on Wednesday, September 25th. A week later, October 2, the drama SEAL Team and SWAT

The young Sheldon, who inherited the coveted coveted Big Bang Theory, Thursday at 8 pm. interval of time, returns on September 26, followed by the new comedy The Unicorn, return of comedy Mom, comedy new sitcom Carol and drama freshman Evil.

A day later, on September 27, the full program of Friday: Hawaii Five-O, Magnum PI and Blue Bloods.

Saturdays and forty-eight hours are back on Saturday, September 28th.

After the NFL's dual participation on Sunday, September 29, the first 60 Minutes performance will take place at 7:30 am, followed by the God Friended Me drama at 8:30 pm and the NCIS drama: Los Angeles at 9:30 pm. A week later, on October 6, the Secretary of the Secretary of State will begin her final season.

Here is the complete program of the first CBS fall programs (the new programs are in capital letters):

Monday
from 8 pm to 8:30 pm – The district (September 23)
from 8:30 pm to 9pm. – BOB HEARTS ABISHOLA (September 23)
From 9h to 22h. – ALL RISE (September 23)
10h-11h. – Bull (23 September)

Tuesday
from 8 pm to 9 pm – NCIS (September 24)
From 9am to 10am. – FBI (September 24)
10h-11h. – NCIS: New Orleans (24 September)

Wednesday
from 8 pm to 9 pm – Survivor (first 90 minutes September 24)
– Team SEAL (October 2)
10h-11h. – SWAT. (2 October)

Thursday
from 8 am to 8.30 pm – Young Sheldon (September 26)
from 8.30 pm to 9 pm – LA LICORNE (September 26)
From 9 pm to 9:30 pm. – Mother (September 26)
from 9:30 pm to 10 am – Second act of Carol (September 26)
– EVIL (September 26)

Friday
from 8pm to 9pm. – Hawaii Five-O (September 27)
From 9pm to 10pm. – Magnum P.I. (September 27)
10h-11h. – Blue Bloods (September 27)

Saturday
from 8 pm to 8 pm – Saturday, September 28 – Crimetime
from 10 am to 11 pm – 48 hours (28 September)

Sunday
from 7 pm to 8 pm – 60 minutes (September 29 at 7:30 pm)
from 8 pm to 9 pm – God made me fond (September 29 at 8:30 pm)
from 9 pm to 10 pm. – NCIS: Los Angeles (September 29th at 9:30 am)
10h-23h. – Madam Secretary (6 Oct.)